Blog

Te gândești la o afacere nouă?

Pandemia ce afecteaza intreaga omenire de cateva luni a produs schimbari majore in profilul de cumparator. Astfel, din motive de securitate, dar si datorita faptului ca multe magazine fizice si-au inchis portile pe termen nedefinit, focusul s-a mutat pe comertul online. Fie ne referim la businessurile consacrate, fie la cele aflate la inceput de drum sau la companii care aveau un business solid offline, afectat acum de pandemie) si au decis sa treaca acum in online, e-comerce-ul se bucura de un moment extrem de favorabil. Efectul nu va fi doar unul pe termen scurt, cumparaturile urmand sa se realizeze multa vreme, in principal, in online. Unii specialisti spun chiar ca se vor schimba definitiv obiceiurile de a face cumparaturi, avand in vedere ca pana si cei mai sceptici clienti au trecut acum in online. “Magazinele online au ajuns afacerea zilei”- titreaza si stirileprotv.ro.

Sunt indeplinite astfel toate premisele de dezvoltare durabila pentru companiile care decid sa se dezvolte in online.

Lucrurile nu sunt insa atat de simple si intotdeauna  oportunitatile atrag dupa sine si noi responsabilitati sau directii care trebuiesc luate in considerare.

Este un moment prielnic pentru a loializa clientii  sau pentru a castiga client noi, de aceea trebui sa te adaptezi rapid la noile provocari ce apar.

Una dintre provocarile importante este legata de livrarea rapida si in cele mai bune conditii de securitate a comenzilor. La toate acestea se adauga competitivitatea preturilor de livrare.  Toate isi pun iremedial amprenta asupra relatiei vanzator-cumparator si pot face diferenta.

Aici intervine #PrietenulCurier, pregatit sa-ti ofere un pachet complet de consultanta si servicii adaptat pe deplin cerintelor tale astfel incat drumul comenzii de la tine catre client sa se faca in cele mai bune premise de siguranta, de rapiditate si de costuri.

Ia chiar acum legătura cu #PrietenulCurier! Obiectivul tău trebuie îndeplinit mai ales acum cu un prieten alaturi care să te ajute pe partea de curierat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *