Viziune și Misiune

#PrietenulCurier este numele ales de noi să reprezinte esența unui concept cald, adaptat și eficient pentru clienții și partenerii noștri. Un nume menit să aducă o mai bună și eficientă colaborare și comunicare. Sperăm să-și atingă scopul. Până atunci, vă asigurăm că vom face tot ce depinde de noi pentru ca acest proiect să devină un fenomen.

Cine și despre ce este #PrietenulCurier?

#PrietenulCurier este despre cel care-ți vine prima dată în minte atunci când te gândești la necesități legate de curierat.

#PrietenulCurier este cel care-ți oferă toate mijloacele de care dispune pentru conectarea (prin servicii de curierat) afacerii tale cu clienții actuali.

#PrietenulCurier este cel care te susține în noua ta idee de afacere și îți oferă toate informațiile și expertizele sale pentru ca afacerea ta să se calibreze cu cerințele și comportamentele din acest domeniu.

#PerietenulCurier este cel care crede în noua ta afacere și-ți oferă de ACUM costurile pentru perioada de vârf a afacerii.

#PrietenulCurier este despre OMUL Curier mândru de activitatea sa.

#PrietenulCurier este despre Sacrificiu (vezi etapa COVID 19) și Dedicare în slujba prietenului și partenerului client.

#PrietenulCurier este pentru antreprenorul (cu precădere român) care-și dorește costuri corecte și o legătură caldă.

#PrietenulCurier este pentru angajatul care primește sarcină de serviciu să găsească un curier bun și se gândește la…

#PrietenulCurier este pentru managerul de logistică care are nevoie de mai mult decât un partener pentru a fi remarcat de șefi.

#PrietenulCurier este pentru Beneficiarul privat care așteaptă un colet și are, fără să vrea, cerințe noi (nevoie urgentă; disponibilitate restrânsă de primire; modificare date livrare; etc)

#PrietenulCurier este pentru Beneficiarul privat care cumpără online și trebuie să aleagă dintre mai mulți curieri – Îl alege pe EL!

#PrietenulCurier este pentru colegul de la altă firmă cu care concurează etic și sportiv (propriu și figurat)

#PrietenulCurier este cel care ne împărtășește din experiențele lui pline de învățăminte sau numai hazli.

#PrietenulCurier este cel care petrece cu tine câteva minute în fața blocului sau casei pentru ca mulți dintre vecini să vadă că ți-a venit o comandă și să devină „invidioși” :))

… în curs de completare! Dă și tu o definiție!